Beleid Covid-19

Hoe gaat het boeken in zijn werk in deze onzekere tijden van Covid-19/Corona?

Door de huidige COVID 19/Corona pandemie zijn we met z’n allen in onzekere tijden terrecht gekomen. Zoals festivals, (privé-) feesten en evenementen die niet door kunnen gaan omdat er van overheidswege strikte maatregelen zijn genomen die opgevolgd moeten worden.

En wat doen we met een situatie als in 2021 het Coronavirus nog steeds in alle hevigheid actief is? En wat doen we als je nu iets wilt boeken voor 2021/2022 met de hoop dat alles weer normaal is?

Op deze vragen en onzekerheden hebben wij passende oplossingen en goede adviezen.

Wat als het, door jou geboekte, entertainment/band of act niet door kan gaan vanwege de dan nog geldende maatregelen volgens het RIVM, dan zullen wij er alles aan doen om het optreden te verplaatsen naar een andere datum. Samen komen wij daar altijd uit en vinden wij, net zoals wij dat met de vele optredens van 2020 en 2021 hebben gedaan, altijd een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Boeken met het volste vertrouwen en service staat bij ons voorop.

Maar er is nog iets wat nu speelt voor 2021. Bijna alle optredens van 2020 zijn doorgeschoven naar 2021. Dat betekent dat agenda’s van bands en artiesten vaak nog maar weinig ruimte hebben. Wacht daarom niet te lang als je nog een programma moet maken voor een bedrijfsevenement, een privéfeest of feesttent. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Wij staan graag voor je klaar om alles uit handen te nemen.

Neem contact met ons op via:

info@totalevents4u.nl

Bel of Whatsapp ons op: Diana 06-16646160  Stijn: 06-20130571