Total Events 4U maakt het verschil.

Het boeken van een band, artiest en act is niet alleen de datum bepalen en contract maken. Hier zit ook een heel groot gedeelte verzorging en meedenken in. Wij willen onze klanten helpen en ontzorgen bij hun boeking en evenement.

Alles onder één dak, hoe makkelijk is dat?

Op zoek naar de juiste locatie, of een feesttent aan huis, wij hebben alles in huis om hier voor te zorgen. Bij ons kunt u met een idee naar binnen lopen en samen maken wij er een geweldig evenement van. Van privéfeest tot festival. Intiem of mega groot, wij geven u deskundig advies en regelen het.

Van begin tot het eind zullen wij aanwezig zijn en zorgen dat het evenement zorgeloos verloopt.

Wie wij zijn

Wij zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en lopen net dat stapje harder wat nodig is om van uw evenement een daverend succes te maken.

Diana

Jarenlang ben ik al werkzaam bij coverband MillStreet. Ik verzorg de gehele administratie en het klantcontact maar begeleid en coach de band ook achter de schermen en dan vooral op locatie. Daar lopen dingen weleens langs elkaar heen en ik vind het fijn om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zodat de klant en de band hier zo weinig mogelijke last van heeft.

Door de jarenlange ervaring die ik heb, zie ik de problemen snel en kan ik het oplossen voordat de klant er last van heeft. Vooral goede communicatie is daarin een must. Mijn opleiding Middle Management komt hier ook goed van pas. Duidelijke en eerlijke afspraken vind ik belangrijk en ik zal er ook alles aan doen om u de zorgen uit handen te nemen.