Tino Martin

Tino Martin Boeken

In 2013 tekende Tino Martin een contract bij een platenmaatschappij resulterend in het nummer ‘Doe Wat Je Wil’. In 2014 bracht hij drie singles uit: ‘De Gevierde Man’, ‘Mijn Vriend’ en ‘Jij Liet Me Vallen’. In oktober 2015 gaf hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen en verscheen zijn eerste studioalbum ‘Jij Liet Me Vallen’. In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (thans AFAS Live) en werd de single ‘Later Als Ik Groter Ben’ uitgebracht. In juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. In het najaar van 2018 begon zijn theatertour ‘Dichterbij’, verscheen de registratie van zijn concert ‘In the Round (Live in de Ziggo Dome 2018)’ tegelijk met zijn derde studioalbum ‘Thuis Komen Pas De Tranen’, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.
Tevens was Tino Martin deelnemer aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en bracht hij begin november 2018 een studio-versie uit van een song van Glen Faria: ‘Zij Weet Het’. Dit werd zijn eerste Top 40-hit met als hoogste notering nummer 10, waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaaldeIn het voorjaar van 2021 werden ook een aantal akoestische uitvoeringen van Tino Martin in duet met respectievelijk Gordon, Quido van de Graaf, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Rolf Sanchez en Emma Heesters uitgebracht.
Tino Martin boeken, de volkszanger van dit moment!
Met de release van de single ‘Zij Zal Er Altijd Zijn’ begin september 2020 bracht Tino een muzikaal eerbetoon aan iedere vrouw. Op 25 september 2020 verscheen het vierde album van Tino Martin, getiteld ‘Voor Iedereen’, dat live met zijn eigen band is ingespeeld en opgenomen in de studio. Hij is met dit album opnieuw genomineerd voor een Edison Popprijs. Op 12 maart 2021 verscheen de single ‘Ik Mis Je Niet’, als soundtrack van de romantische komedie ‘Just Say Yes’. In 2022 keert Tino Martin weer terug in de Ziggo Dome met de show ‘Viva Las Vegas’.
Tino Martin boek je vanaf € 9995,-