The Bandits!

Wij zijn the Bandits! Deze Brabantse feestband is er voor al uw evenementen, feesten en bruiloften. Vijf talentvolle muzikanten die samen een knallende show neerzetten! De avond is pas geslaagd als iedereen meezingt, danst, springt en feest!

The Bandits staan voor entertainment met veel energie en interactie. Het repertoire vliegt alle kanten op, Nederlandtalige meezingers die worden afgewisseld door lekkere dansplaten. Van gouden oude meezingers (of schreeuwers) naar de woeste boerenrock nummers. Afsluiten met een beetje hakken en springen en iedereen eindigt de avond met zweet op zijn voorhoofd en kan voldaan naar bed! Om nog sneller door het hele repertoire te vliegen worden veel nummers verpakt in verrassende medleys met een eigen randje!

Deze muzikanten hebben veel ervaring op verschillende podia, waaronder feesttenten en festivals. Daarnaast zijn zij ervaren met bruiloften en andere (besloten) evenementen. Niets is te gek voor deze superband! Door het zeer gevarieerde repertoire is er altijd voor ieder wat wils!

The Bandits heeft al menig kermissen, feesttenten en bruiloften doen schudden!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor actuele beschikbaarheid en prijzen.