Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer Boeken

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer Liefde van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.
In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop.
Dat levert hem bovendien een nummer 10-notering op in het Sterren.nl jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award.
Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour. In het voorjaar van 2018 doet Mart mee aan het tv programma 4de Topper gezocht waar hij als tweede eindigde. De jury was heel lovend over de jonge zanger en beloofde hem een gouden toekomst. Als prijs zag Mart zijn droom uitkomen , hij mocht optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten.
Datzelfde jaar kwam ook het debuutalbum van Mart uit. Februari 2019 was Mart wederom gastartiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen.
De single Ik kan je Niet vergeten wordt een knaller van een hit. 2020 start helaas al snel met de Corona crisis waardoor de agenda van Mart en alle andere artiesten volledig instort. Gelukkig weet Mart het publiek nog wel een beetje op te vrolijken met zijn nieuwste single ‘jij bent gemaakt voor mij’. Vanaf de zomer van 2021 kan niemand in Nederland meer om Mart Hoogkamer heen. Zijn nummer “Ik ga zwemmen…in bacardi lemon” wordt de grote zomer hit van 2021!
Mart Hoogkamer boek je vanaf € 5995,-